IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хаотичната външна политика на Тръмп

Американският президент започна с разрушаване, но му липсва търпение и внимание за съзидание

10:41 | 30.12.19 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 22:40 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 10 rate down comment 5
дядя Вова
преди 4 години
Тече ГРЕТИЗАЦИЯ на целият свят.И тук включая.Не се надявай :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 10 rate down comment 2
многодобре
преди 4 години
Вчера излезе новина в някои медии за разговор между Путин и Меркел по различни теми. Едната от тях / темите / е била и завършванета на проекта " Северен поток 2 " . Мненията и позициите на двамата ги прочетох и знам кой какво е казал и какво е заявил. Да видим кога или въбще ще бъде ли отразена тази новина тук?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 11 rate down comment 7
дядя Вова
преди 4 години
През 2019 година рекорд по масови убийства в САЩ.Пеше, драсни нещо по тая тема брат! Или не ти стиска?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 18 rate down comment 8
Императорът
преди 4 години
И по празниците ли трябва да ни тормозите с тия мръcни политически пасквили?"Руска агресия"? "Русия манипулира избори"? "Русия свали пътнически самолет"? - КОЕ от тия неща е доказано? Ако Русия воюваше срещу украйна, а не едни опълченци, отдавна да е заличила тая *** държавица от политическата карта. Няма нито едно доказателство за участието на Русия в свалянето на самолетът - напротив - косвените доказателства сочат в тъкмо обратно посока. За изборите - дори назначеният от "демократите" специален прокурор бе принуден да признае, че няма никакви доказателства за руска намеса в американските избори... но после каза, че "все пак Тръмп е виновен" - интересно как - без никакви доказателства за вина? Къде в ЕС Русия е манипулирала избори? За Франция ли намеквате? А аз да напомня ли как точно бе "избран" изкълченякът макарон? Най-позорните и нагло манипулирани от кликата на бившия президент - гнъсният оланд - избори в съвременна Европа !!! Изобщо няма да чета надолулу, че ще взема да се издрaйфам от погнуса !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още